Gyakori kérdések

Hogyan tudom visszaküldeni a terméket?

Amennyiben bármilyen oknál fogva nem tetszett a termék, melyet kapott, 14 napon belül visszaküldheti. Visszaküldés esetében a visszatérítés közvetlen költségét Ön viseli.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a termékeket az eredeti cikkszámmal áll módunkban visszavenni, ezért kérjük, a vonalkódokat ne távolítsa el!

Tekintse meg további információinkat a visszaküldésről!

Kérhetem különböző megrendelések egy csomagban történő szállítását? Hogyan tudom a megrendeléseket összevonni?

Ha szeretne több megrendelést, ill. feltöltést összevárni, megteheti, hogy a megrendelés megjegyzés rovatában jelzi, melyik napon szeretné átvenni a csomagot. (2 héten belül bármelyik hétköznapot beírhatja.) Több megrendelést is elküldhet külön-külön, az azonos vásárlóhoz tartozó, azonos napra kért megrendelések még a csomag-kiszállítás előtt összevonásra kerülnek, így egy küldeményként, egy szállítási költséggel vagy ingyenes kiszállítással küldjük a rendeléseket.

Hogyan tudok bankkártyával fizetni?

Ezen fizetési mód esetén a CIB Bank eCommerce rendszerébe irányítjuk át Önt. Ezen a felületen használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére.

Sikertelen bankkártyás fizetés esetén weboldalunkon bejelentkezés után, a "Megrendelések" menüpontban, az érintett megrendelést kiválasztva, majd a "Fizetés" gombra kattintva, ismételten elindíthatja a bankkártyás fizetést, vagy a "Más fizetési mód" gombra kattintva fizetési módot tud változtatni.

 

Bankkártyás fizetés

Hogyan tudok átutalással fizetni?

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti az alábbi adatok megadásával:

Bank: CIB Bank Zrt

Bankszámlaszám: 10700127-67282184-51100005

Kedvezményezett neve: Legratex Kft.

A közlemény rovatba a megrendelés számát adja meg.

Hogyan tudom beváltani a kedvezménypontokat?

A pontok a rendelés fizetendő végösszegének csökkentésére használhatók. Beváltáskor 1 pont 1 forintnak felel meg. Az összegyűjtött pontok a megrendelés során automatikusan beváltásra kerülnek, de lehetőség van a pontok automatikus felhasználásnak kikapcsolására is. A pontok készpénzre nem válthatók, és a jóváírástól számított egy éven belül használhatók fel. Az aktuális pontegyenleg bejelentkezés után, a Kedvezmények menüpontban tekinthető meg.