GYEREK

Használt gyerek ruha minden életkorban

Teljesen természetes, hogy igényesek vagyunk, ha gyermekünk ruházkodásáról van szó. De vajon megéri mindig új ruhákba befektetni, amikor az újszerű állapotban levő használt ruha is ugyanúgy megteszi? Ráadásul a gyerek növekedési tempóját tekintve örülhetünk, ha az új ruha egy-két szezont megér. Használt ruha webáruházunkban gyorsan beszerezheti a hiányzó ruhadarabokat kisfiának vagy kislányának 0–13 éves korig. Ünneplés lesz az oviban, vagy sportoláshoz keres könnyű szabadidős öltözéket? Böngéssze végig sokoldalú választékunkat, és készítse fel gyermekét bármilyen alkalomra!

Minőségi használt gyerek ruha szuper áron

Egyre kevésbé ódzkodnak a szülők a használt ruhák vásárlásától, akár saját, akár gyerekeik gardróbjának bővítéséről legyen szó. Ennek legfőbb oka, hogy társadalmi szinten is leszámoltunk olyan korábbi korlátozó beidegződésekkel, mint hogy „csak az új ruha lehet minőségi”, és „a szegény gyerekek járnak használt ruhában”, illetve megtapasztaltuk a használt ruha viselésének előnyeit.

 

Miért vásároljunk használt ruhát gyermekünknek?

A kedvezőbb árfekvés mellett rengeteg más előnye is van annak, ha a ruha- és divatipart uraló fast fashion rendszerben működő boltok helyett egy használt ruha webáruház mellett tesszük le a voksunkat. Lehet, hogy kevesen gondolnák, de egészségügyi szempontok is indokolják döntésünket.

De várjunk: hogyan lehet egy használt gyerek ruha egészségesebb, mint egy vadiúj? A válasz: egészen könnyen. Például úgy, hogy nem tartalmazza már azokat az irritáló, sokszor káros vegyi anyagokat, amelyekkel a textil előkezelése és gyártása során kapcsolatba kerül. Ezek a mosási ciklusok és a viselés során már kioldódtak belőle.

Egyáltalán nem mindegy, hogy a gyerek bőre mivel érintkezik, hiszen a vegyszermentes környezet éppúgy hozzátartozik a babák komfortérzetéhez, mint a természetes anyagú textíliák. A természetes, bőrbarát anyagok minősége sem kopik meg a használat során: a pamut ruhák jellegzetessége például, hogy mosás következtében egyre puhábbá válnak.

Emellett gyermekünk kiszámíthatatlan növekedési tempója is a használtruha webshopok felé terelhet minket, hiszen amit ma megvásárolunk, nem biztos, hogy egy hónap múlva is találó lesz, a gyakori selejtezés és gardróbcsere pedig kevésbé fáj, ha nem egy vagyont költöttünk rá. Szülőként pedig az sem új információ, hogy a gyerekruhák sorsa a játszótéren szó szerint hamar megpecsételődik, így sok bosszúságtól kíméljük meg magunkat, ha inkább használtruhába öltöztetjük a kis kalandorokat.

Közeleg a keresztelő, a gyerek szülinapja, vagy bármely ünnepélyes családi esemény? Kiváló alkalom, hogy gondoljon kicsit önmagára is! Lepje meg magát egy stílusos használt alkalmi ruhával, és ragyogja be gyermeke életét!