Blog

Színezzük ki használt ruhákkal is 2021-et!
29
Ápr

Álljunk meg egy pillanatra, és gondoljuk végig, milyen színekbe öltöztetnénk ezt az évet! Lehet, hogy váratlan kihívásokkal kell szembenéznünk, ami próbára teszi erőnket, ellenálló képességünket, ugyanakkor a zord, kilátástalan helyzetekbe is bekúszik a reménysugár, ami kezdetben elszórtan világít, majd amint belekapaszkodunk, hömpölygő fényáradattal vonja be gondolataink horizontját.

3 érv a használt ruha vásárlás mellett
31
Márc

A gazdasági válságtól számítva fokozódó érdeklődés övezi a használtruha piacot mind a szakma, mind a fogyasztók részéről. A vásárlói szokások átalakulása is szervesen hozzájárult a használt ruhák piacának fellendüléséhez, ami a divatipar generálta túltermeléssel és túlfogyasztással szemben nyújt fenntarthatóbb alternatívát.

Harmóniában a színekkel
24
Febr

Találd meg a hozzád illő színt!

A színlátás csodálatos képesség, ami lehetővé teszi számunkra, hogy szubjektív színélmények alapján érzékeljük a környező világot. A minket körülvevő színek átszövik mindennapjainkat, hatással vannak a hangulatunkra, és formálják megjelenésünket.

 

Szívet melengető képek
04
Febr

Használt gyerek ruhák széles választékban

Minden szülőnek felemelő érzés, amikor csemetéje ujjongva lelkendezik egy új ruha láttán, örömmel magára ölti, és vidáman bohóckodva pózol a tükörben. És persze pont ugyanannyiszor történik meg az is, hogy a gyermek felveszi a nemrég vásárolt szép, új ruhát, és akárhogy is igyekeztünk egy számmal nagyobbat venni, máris kicsi lett rá.

A márka önmagáért beszél
18
Jan

Márkás használt ruhák

Ugye Ön is ismeri, amikor a márkás darabok között hosszasan böngészve beüt a „szerelem első látásra” fantasztikus érzése? Lehet, hogy éppen most talált rá a kincsre, amit régóta keresett, de az is lehet, hogy csak véletlenül fedezett fel egy meglepő darabot. Ezek ugyan igen ritka pillanatok, de ha jól tájékozódunk a márkák útvesztőjében, akkor jóval gyakrabban is előfordulhatnak. Következzen hát egy rövid kisokos, ami iránytűként szolgálhat használtruha áruházunk kínálatának sikeres böngészéséhez!

 

Használtruha karácsonyra? Igen!
08
Dec

Ez az év sok szempontból nem a terveinknek megfelelően alakult. Biztosan másképpen képzeltük a karácsonyi időszakot is: elmaradnak a nagyobb társasági összejövetelek, a csillogó céges bulik, de talán még inkább felértékelődik valami, ami sokkal fontosabb: családtagjaink közelsége és a karácsonyi vacsora mindent lágyan beburkoló illata.

A fenntarthatóság jegyében
03
Dec

Újrahasznosított ruhák

A környezetvédelem és a fenntarthatóság ma már olyan kérdéskörök, amelyek csak azokat nem foglalkoztatják, akik tudatosan kerülik a kényes témákat. Tényként kezelhetjük, hogy a mértéket nem ismerő emberi tevékenységek – a termeléstől a fogyasztásig – visszafordíthatatlan károkat okoznak a természetben.

Ruhaválasztás testalkat szerint – és Te tudod, mi áll jól?
26
Nov

Öltözködjünk alakunk szerint

Ahány hölgy, annyi alkat. Nem hiszünk abban, hogy egyik előnytelenebb lenne a másiknál, sokkal inkább azt valljuk, megfelelő öltözködéssel testalkatunk előnyei hangsúlyozhatóbbak, míg azok, amikre kevésbé vagyunk büszkék, bármikor elrejthetők.

Minőségi használt ruha? Naná!
22
Okt

Minőségi használtruhák webshopja

Léteznek szavak, amelyek bár pozitív jelentéssel bírnak, kicsengésük mégis gyakran negatív, persze helytelenül. Ilyen szó például a „használt” is. Ha azt mondjuk, használt, sokaknak olyan szinonimák ugranak be elsőre, mint a lestrapált, elnyűtt vagy rozoga. De ez óriási tévedés, kiváltképp a használt ruhák esetében.

Sál nélkül egy lépést se!
22
Okt

Hogy mivel tudod egy szempillantás alatt feldobni még a legegyhangúbb őszi-téli viseletet is? Naná, hogy egy színes és vidám kötött sállal. Elő a sálakkal, a kendőkkel, a nagyméretű stólákkal és a diszkrétebb darabokkal, mert végre itt van sokunk kedvence: a sálszezon!