Visszaküldés

Ha a fogyasztó elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni, amelyet legegyszerűbben így tehet meg:

  • Bejelentkezés után kattintson a MEGRENDELÉSEK menüpontra
  • Az érintett megrendelés azonosító-számára kattintva megjelennek a megrendelés tételei
  • Görgessen egészen a termékek listájának végére
  • Kattintson a MEGRENDELÉS VISSZAKÜLDÉSE gombra
  • A termék képe feletti jelölőnégyzetbe kattintással válassza ki a visszaküldendő termékeket. (A legördülő menüben jelezheti a visszaküldés okát)
  • A termékek alatt válassza ki, milyen módon kéri a visszáru összegének visszafizetését. Ha le szeretné vásárolni a visszáru összegét, akkor jelölje be a visszáru kupon lehetőséget. Ha visszautalást kér, válassza a visszautalás lehetőséget, majd adja meg bankszámlaszámát.
  • Végül kattintson a VISSZAKÜLDÉS KEZDEMÉNYEZÉSE gombra


A fenti módon elküldött elektronikus elállási nyilatkozatot a ruhaozon.hu e-mailben haladéktalanul visszaigazolja.

Elállási szándékát tartalmazó nyilatkozatát elküldheti postán vagy e-mailben is.
Visszaküldési cím: Legratex Kft., 9700 Szombathely, Kismezei u. 10-12.
E-mail: info@ruhaozon.hu
Ebből a célból a fogyasztó felhasználhatja az alábbi elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is.
Az elállási nyilatkozat-minta letölthető innen: Elállási nyilatkozat letöltése

A visszáru visszaküldhető postai úton, futárszolgálattal vagy FOXPOST csomagautomatán keresztül. A termékeket az eredeti cikkszámmal áll módunkban visszavenni, ezért kérjük, a vonalkódokat ne távolítsa el!
Visszaküldési cím:  Legratex Kft., 9700 Szombathely, Kismezei u. 10-12.

Visszaküldés FOXPOST csomagautomatán keresztül:

Ha Foxpost csomagautomatából került átvételre a rendelés, akkor ugyanazon csomagautomatánál ingyenes a visszaküldés, de kizárólag az érintett megrendeléshez kapott nyitókóddal küldhető vissza a csomag, és annál az automatánál, ahol a rendelés átvétele történt, az átvételtől számított 5 naptári napon belül. Az automata érintőképernyőjén  a Visszaküldés opciót kell választani, majd beírni az az sms-ben kapott nyitókódot. Ezután a kinyíló rekeszbe kell helyezni a visszaküldendő csomagot, majd a rekesz ajtajának becsukása után kinyomtatható a visszaküldésről szóló bizonylat. Lejárt érvényességű nyitókóddal, vagy más szállítási móddal kézhez kapott csomag automatán keresztül történő visszaküldésére nincs lehetőség.