Kövess minket a Facebookon Kövess minket a Google Pluson
Kezdőlap Hírek Hasznos információk Kapcsolat

Pontözön

A RuhaÖzön törzsvásárlói pontgyűjtő rendszere

Regisztrációddal automatikusan részt veszel a Ruhaözön webáruház Pontözön-pontgyűjtő rendszerében is.

Pontgyűjtés:

Minden levásárolt 1.000 Ft után 40 pontot adunk. A vásárlásoknál ezer forintonként és termékenként jár a 40 pont. Ezt rendszerünk automatikusan számolja. Például egy 2.350 Ft-os ruha után 2x40=80 pont jár, egy 1.750 Ft-os ruha után 1x40= 40 pont jár. Egy 750 Ft-os után (még ha 1 termék ára is), nem számol pontokat, hiszen 1.000 Ft-nál kevesebb az ára. A rendelés végén az így számolt pontok adódnak össze.

A termékek vásárlásáért járó pontok azután növelik pontegyenleget és lesznek beválthatók, miután a megrendelés teljesült és elfogadott lett.
A megrendelést akkor tekintjük teljesültnek és elfogadottnak, ha a megrendelő által elfogadott státuszba kerül, azaz a csomag átvételét követően elfogadottnak jelöli.

A rendelések elfogadását BEJELENTKEZÉS után a RENDELÉSEIM menüpontban az ELFOGADOM gombra kattintva lehet megtenni.
Amennyiben visszaküldeni kíván a kiszállított csomag tartalmából, akkor a visszaküldési szándékot is itt lehet jelezni. Visszaküldés esetén az érintett megrendelés után járó pontok a visszáru ügyintézés végén kerülnek jóváírásra. A pontok jóváírásáról a jóváírással egyidejűleg e-mailben tájékoztatást küldünk.
Abban az esetben, ha a megrendelésből nem volt visszáru, a megrendelés az átvételt követő 14. napon automatikusan elfogadottá válik, és ezzel egyidejűleg a pontok jóváíródnak. A pontok jóváírásáról a jóváírással egyidejűleg e-mailben tájékoztatást küldünk.

Pontok felhasználása
A pontok a rendelés fizetendő végösszegének csökkentésére használhatók. 
Beváltáskor 1 pont 1 forintnak felel meg.
A pontokat a megrendelés során tetszőleges mértékben válthatók be. A pontok készpénzre nem válthatók, és a jóváírástól számított egy éven belül használhatók fel. A felhasználható pontok számát, valamint a pontegyenleg tranzakcióit BEJELENTKEZÉS után az EGYENLEGEM menüpontban lehet megtekinteni.

15.000 Ft feletti
rendelés esetén
ingyenes!