Kövess minket a Facebookon Kövess minket a Google Pluson
Kezdőlap Hírek Hasznos információk Kapcsolat

Vedd át pikk-pakk!

2013.június 27 –től egy új, kényelmes és egyszerű lehetőséget kínálunk Neked, hogy még rugalmasabbá tegyük a megrendelt ruhák átvételét. Ha nem tudsz személyesen eljönni hozzánk a csomagért, vagy költségesnek tartod a futárszolgálatot, vagy épp csak nem akarsz a futár érkezésétől függni, akkor íme a legjobb megoldás: országszerte több mint 500 Pick Pack Pont vár, ahol ezentúl a mi küldeményeinket is átveheted.

Mi is az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely kényelmes csomag átvételi szolgáltatást biztosít  az ország 170 városában megtalálható több mint 500 Pick Pack Pontban, ahol az interneten megrendelt csomagot személyesen átveheted.
A Pick Pack Pontok olyan Relay és  Inmedio hírlapüzletek, OMV és Avanti benzinkutak, Playersroom, Playmax, Sportfactory, valamint Coop üzletek, amelyek frekventált helyeken találhatók.
A megrendelt termékek Pick Pack Pontra történő érkezésekor e-mailben és sms-ben is értesítést kapsz, ezt követően maximum 10 munkanapon belül náluk veheted át személyesen a küldeményt, amikor időd engedi. Az átvételhez nem kell mást tenned, mint kinyomtatnod a visszaigazoló e-mailt, vagy feljegyezned a rendelés azonosítószámát. Az üzletekben  nyitva tartási időben (akár hétvégén is), a benzinkutaknál éjjel-nappal átvehető a csomag.

Ha Pick Pack Pont-ra kéred a szállítást így küldd el a megrendelésedet:

Ha emellett a szállítás mellett döntesz, roppant egyszerű dolgod van: a webáruházunkban megrendelt ruhák átvételi módjának megadásakor csak válaszd ki a Pick Pack Ponton történő átvételt, majd a listából kiválasztva jelöld meg azt a konkrét PP Pontot, ahová a szállítást kéred. (A térképes keresőre kattintva egyszerűen tájékozódhatsz.) A küldemény azonosítószámát a visszaigazoló e-mail fogja tartalmazni.
A kiszállítási hely megjelölése után válassz fizetési módot: Ha bankkártyás fizetéssel, előre utalással, bankfióki befizetéssel szeretnél fizetni , akkor az utalás beérkezése után mi küldjük a csomagot, neked csak át kell venned az általad választott Pick Pack Ponton az azonosítószám megadásával. Ha az utánvétet választod, akkor az átvételkor, készpénzben vagy bankkártyával fizetheted a vételárat a Pick Pack Pont munkatársánál.  Bankkártyával akkor fizethesz ha az adott üzletben alkalmazott rendszer ezt lehetővé teszi. A bankkártyás fizetésre alkalmas üzleteket a boltlistában jelöljük. A boltlistát megtekintheted Itt.

Mennyibe kerül ez neked?

A Pick Pack Pontokra kért csomagok kiszállítási díja (fizetési módtól függetlenül): 
13.000 Ft rendelési érték alatt 690 Ft
13.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.

Hol tudom átvenni a csomagot?

A legközelebbi átvételi pontot a térképes keresőnk segítségével könnyen kiválaszthatod vagy a  www.pickpackpont.hu weboldalon is tájékozódhatsz az átvételi helyekről.
 

Mikor tudom átvenni a csomagot?

A munkanapokon 14 óráig beérkezett megrendelések budapesti átvételi hely esetében a megrendelést követő 3. munkanaptól kezdődően, vidéki átvételi hely esetében a megrendelést követő 4. munkanaptól kezdődően maximum 10 munkanapon belül vehetők a kiválasztott Pick Pack Ponton. Az átvételi helyek elérhetősége és nyitva tartási rendje a boltlistában megtalálható.

 

15.000 Ft feletti
rendelés esetén
ingyenes!